Zomerweekend 2022

Datum:
8-10 juli 2022

Locatie:

Camping "De Victorie"

Broekseweg 75, 4231 VD Meerkerk, Nederland


Beschrijving

Kampeerweekend op een SVR camping nabij Meerkerk met op zaterdag toerrit Alblasserwaard-Lekdijk. Ledeninitiatief, georganiseerd door Theo Verkerk

De hier aangegeven info (bijgewerkt na bezoek en gesprek met de camping eigenaren) wordt eveneens nog kenbaar gemaakt aan de leden in de leden nieuwsbrief van juni 2022.

Iedereen moet wel zelf voor zijn natje en droogje zorgen. In de route van zaterdag is een omweggetje langs de Plus in Meerkerk opgenomen. Verder is er op ongeveer 4,5km in Ameide een klein winkelcentrum met een Coöp.


Toegankelijk voor

Leden en introducés.

Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.

Kosten
Voor clubleden, die met motor en tent zijn, worden de kampeerkosten door de club betaald. Hiervoor zijn specifiek plaatsen gereserveerd.

Aan introducés wordt een vergoeding gevraagd, welke gelijk ligt aan het lidmaatschapsgeld voor één jaar.


Ben je met ander vervoer en-of kampeermiddel, d
at kan, maar betaal je dan zelf je verblijfskosten op de camping.
Kom je op bezoek. Dan geldt er een verplicht bezoekerstarief op de camping.


Toerrit:

De toerrit is ongeveer 124 km. Uitgezet door Theo Verkerk.

In de route van is een omweggetje langs de Plus in Meerkerk opgenomen. Verder is er op ongeveer 4,5km in Ameide een klein winkelcentrum met een Coöp.

De route is nagereden op donderdag 26 mei 2022 (voor de 2e keer). Er waren geen omleggingen of andere problemen die dag. Wel moet er door de deelnemers reklening gehouden worden met regelmatig smalle wegen, waar passeren van verkeer (ook tegenliggers) soms erg lastig kan zijn
De route is beschikbaar en op deze link te downloaden:
2022 MTC Zomerweekend toerrit


Camping:

We hebben op de camping een veldje waar ook de vuurplaats staat. Let wel. De vuurplaats is voor iedereen. Dus niet exclusief alleen voor MTC Holland. De camping zorgt voor hout. Verder moet het dan wel om 23:00 uur stil zijn (waarmee wordt bedoeld geen muziek e.d.). Een gesprek voeren op normale of gedempte toon is geen probleem.
Om te voorkomen dat we de gehele camping over moeten met de motor, hebben we een "eigen" ingang vlak bij het veld.
Bij het veld in de buurt is een toiletgroep en water tappunt.
Douches zijn bij de hoofdingang van de camping. Dit is wat verder weg allemaal.
Mocht het slecht weer zijn, dan zijn er 2 opties:

  • Bij slecht weer, is er een binnenruimte op het veld. Die mogen we gebruiken. Het gebruik is echter wel €. 25 per avond/dag.
    Dit kan betaald worden vanuit de organisatievergoeding voor het evenement.

  • Op zaterdagavond kunnen we gebruik maken van "De Deel" dit is een gezellige binnenruimte met een barretje. Dit is gelegen nabij de hoofdingang van de camping.

  • Als we willen barbecuen is dat geen probleem. Maar wel met in achtnemening van het gras. Dus onder de barbecue een stoeptegel of iets dergelijks plaatsen. Die kunnen we vragen bij de camping zelf.

  • Er is een mini winkeltje bij de camping. Er worden slechts enkele zaken verkocht. Zie Foto's verderop

  • Er is geen broodjesservice. Dit in tegenstelling van wat er in de folder staat. De bakker die dit verzorgde is ermee gestopt.


Link naar de campingsite hieronder:


Plattegrond van de camping en eventuele "eigen"tijdelijke ingang naar het veld waar we staan.

Kaart