De vereniging‎ > ‎

Van de voorzitter


Augustus 2017,

Welkom op onze website. Het is een bijzonder jaar voor MTC Holland. De vereniging werd 50 jaar geleden opgericht door een groepje motorrijders die deelnamen aan de FIM Rally naar Moskou. We schrijven 1967. Het IJzeren gordijn stond nog stevig op zijn plaats. Maar ook de motoren boden niet de snelheid, betrouwbaarheid en comfort van tegenwoordig. Ik sprak onlangs Ellen Kroonenberg, weduwe van de eerste voorzitter Max Kroonenberg. Ze reed achterop de motor mee naar Moskou. Ze kon zich de zadelpijn van toen nog levendig herinneren. Meer over het ontstaan van MTC Holland kun je lezen op de pagina Geschiedenis

50 jaar dus dit jaar. Reden voor een feestje. Dat gaat gebeuren in het eerste weekend van september. Het belooft een leuk weekend te worden. Alle informatie staat op de pagina van het evenement. Zie het menu links.

Nieuwsgierig wat we als club doen? Wat zijn dat voor lieden die motorrijden combineren met kamperen? Kom een keertje langs bij een evenement. Het is handig als je dat even aankondigt via het contactformulier. Dan kunnen we rekening houden met je komst. 

Ik wens iedereen veel fijne en veilige motorkilometers. 

Arno Feitsma
Voorzitter