Wie gaat er mee?

Clubleden bezoeken ook evenementen die niet door MTC Holland worden georganiseerd. Hieronder worden, indien beschikbaar/verkregen, evenementen genoemd die dit jaar plaatsvinden en waarvoor de MTC Holland een uitnodiging heeft ontvangen, leden van MTC Holland al eens zijn geweest of waar we een aankondiging van hebben gezien.

Voor iedereen die ook een evenement zoekt dat hier niet is aangegeven of alvast een blik ver vooruit wil werpen, is er de toerkalender op www.lpmcc.net.

Deze wordt maandelijks bijgewerkt. Voor wat nu bekend is voor heel Europa, is er een PDF beschikbaar. Gesorteerd per land. Die kun je onderaan de pagina downloaden. Ik zal proberen als er nieuwe uitgaven zijn van die PDF om die dan op de site te zetten. Met dank aan Hans Veenendaal voor het toezenden hiervan.


 Datum(s) Land Plaats Evenement     Meer info of website
 13-15 april 2018 NL De Logt 36e Kruikentreffen Zie pdf download onderaan deze pagina
 27-29 april 2018 DuitslandTussen Preisched en Falkenauel (D) Koningsweekend, ga mee met John en Marlies. 
Telt mee als clubevenement in de toercompetitie. Dus dubbele punten!
11-13 mei 2018
België 
Koersel
 Wildschweintreffen Zie pdf download onderaan deze paginaVia onze Facebookpagina kun je met anderen afspreken om deze evenementen samen te bezoeken. Plaats een oproep of reageer daar op oproepen van anderen. Voor de mensen die geen Facebook hebben kunnen natuurlijk het contactformulier gebruiken.
 
Algemeen:
Willen jullie inzage in een uitgebreide kalender met daarin zeer veel Europese motortreffens, Kijk dan op de volgende link
Hier vind je veel informatie over motortreffens in heel Europa. Dank aan Hans Veenendaal en alle andere mensen die deze site onderhouden.

Foto's van eerder bezochte evenementen uit deze rubriek kun je vinden op de fotopagina van:
Flying Dutchman (klik op de link) De evenementen vanaf 2017 kunnen, door een wijziging die Google doorgevoerd heeft, helaas (nog) niet getoond worden via deze linkt. Alles van voor 2017 wel.
Met dit probleem met de Google Photo omgeving, ben ik gestart met een foto onder eigen beheer. Deze is nog maar voor een klein deel gevuld. 2017 staat er wel helemaal op. Maar je kunt die vinden onder: Flying Dutchman fotoalbum
Voordat dit allemaal klaar is, zullen we wel één of twee winters verder zijn.

Weet je zelf nog een leuk motorevenement? Geeft het door via het contactformulier

Ċ
Flying Dutchman,
1 feb. 2018 01:59
Ċ
Flying Dutchman,
31 jan. 2018 08:06
Ċ
Flying Dutchman,
22 dec. 2017 01:28