Wie gaat er mee?

Clubleden bezoeken ook evenementen die niet door MTC Holland worden georganiseerd. Hieronder worden, indien beschikbaar/verkregen, evenementen genoemd die dit jaar plaatsvinden en waarvoor de MTC Holland een uitnodiging heeft ontvangen, leden van MTC Holland al eens zijn geweest of waar we een aankondiging van hebben gezien.
We zien al weer dat het seizoen op zijn einde loopt en we de herfst ingaan. Momenteel heb ik buiten de  uitgebreide  lpmcc kalender, zie hieronder, geen specifieke evenementen om hier aan te geven.

Voor iedereen die ook een evenement zoekt dat hier niet is aangegeven of alvast een blik ver vooruit wil werpen, is er de toerkalender op www.lpmcc.net.

Deze wordt maandelijks bijgewerkt. Voor wat nu bekend is voor heel Europa, is er een PDF beschikbaar. Gesorteerd per land. Die kun je onderaan de pagina downloaden. Ik zal proberen als er nieuwe uitgaven zijn van die PDF om die dan op de site te zetten. Met dank aan Hans Veenendaal voor het toezenden hiervan.


 Datum(s) Land Plaats Evenement     Meer info of website
 12-14 juli 2019
 B Hoesselt 39e Demervalleitreffen
 Voor meer info, zie deze link.
en-of download onder aan deze pagina
 30-8 tm 1 sept 2018 NL Leeuwedorp MTC Holland Zomerweekend Meer info volgt via de website en facebook. Hier even de link alvast naar de camping:
De Brakke Zeeuw
 6-8 sept 2019 NL Zuidbroek Bartje TreffenMeer informatie: Website MC Bartje Iets meer naar onder op de pagina. 
 4-6 okt. 2019
 NL Schin op Geul - Wijlre
MTC Holland.  Najaarsweekend
 Meer info volgt nog.

Via onze Facebookpagina kun je met anderen afspreken om deze evenementen samen te bezoeken. Plaats een oproep of reageer daar op oproepen van anderen. Voor de mensen die geen Facebook hebben kunnen natuurlijk het contactformulier gebruiken.
 
Algemeen:
Willen jullie inzage in een uitgebreide kalender met daarin zeer veel Europese motortreffens, Kijk dan op de volgende link
Onderaan deze pagina is de meest recente (per maand) overzicht als PDF te vinden en te downloaden.Hier vind je veel informatie over motortreffens in heel Europa. Dank aan Hans Veenendaal en alle andere mensen die deze site onderhouden.Voel je vrij deze kalender op je Facebook pagina ( of website ) te zetten te delen of door te sturen naar vrienden of bekenden.Een wekelijkse update vind je op : http://www.lpmcc.net/ , en op : https://www.facebook.com/groups/845832845497968/  

Foto's van eerder bezochte evenementen uit deze rubriek kun je vinden op de fotopagina van:
Flying Dutchman (klik op de link) De evenementen vanaf 2017 kunnen, door een wijziging die Google doorgevoerd heeft, helaas (nog) niet getoond worden via deze linkt. Alles van voor 2017 wel.
Met dit probleem met de Google Photo omgeving, ben ik gestart met een foto onder eigen beheer. Deze is nog maar voor een klein deel gevuld. 2017, 2018 staan er wel helemaal op en 2019 voor zover het jaar gevorderd is. Je kunt die vinden onder: Flying Dutchman fotoalbum
Voordat dit allemaal klaar is, zullen we wel één of twee winters verder zijn.

Weet je zelf nog een leuk motorevenement? Geeft het door via het contactformulier

ą
Flying Dutchman,
17 apr. 2019 00:05
Ċ
Flying Dutchman,
2 jul. 2019 01:38