Wie gaat er mee?

Clubleden bezoeken ook evenementen die niet door MTC Holland worden georganiseerd. Hieronder worden, indien beschikbaar/verkregen, evenementen genoemd die dit jaar plaatsvinden en waarvoor de MTC Holland een uitnodiging heeft ontvangen, leden van MTC Holland al eens zijn geweest of waar we een aankondiging van hebben gezien.

Voor iedereen die ook een evenement zoekt dat hier niet is aangegeven of alvast een blik ver vooruit wil werpen, is er de toerkalender op www.lpmcc.net.

Deze wordt maandelijks bijgewerkt. Voor wat nu bekend is voor heel Europa, is er een PDF beschikbaar. Gesorteerd per land. Die kun je onderaan de pagina downloaden. Ik zal proberen als er nieuwe uitgaven zijn van die PDF om die dan op de site te zetten. Met dank aan Hans Veenendaal voor het toezenden hiervan.


 Datum(s) Land Plaats Evenement     Meer info of website
 13-15 juli 2018   B Hoesselt    Demervallei treffen Zie: Deze link
 10-12 aug 2018 GB Leicestershire     Big End Rally Zie pfd download onderaan deze pagina. Let op dit is met vooraanmelding. Waarna je de gegevens toegezonden krijgt.
 24-26 aug 2018 B Hulsonniaux Internationale Moto Guzzi Treffen (alle merken welkom)    Nieuw concept. Niet meer een echt treffen maar gewoon op een camping. Zie download onder aan de pagina. 
 31 aug - 2 sept 2018 NL Volgt nog
 Zomerweekend MTC Holland
 Zomerweekend 2018
 31 aug - 2 sept 2018
 NL Zuidbroek Bartje treffen
 Zie: Deze link

Via onze Facebookpagina kun je met anderen afspreken om deze evenementen samen te bezoeken. Plaats een oproep of reageer daar op oproepen van anderen. Voor de mensen die geen Facebook hebben kunnen natuurlijk het contactformulier gebruiken.
 
Algemeen:
Willen jullie inzage in een uitgebreide kalender met daarin zeer veel Europese motortreffens, Kijk dan op de volgende link
Hier vind je veel informatie over motortreffens in heel Europa. Dank aan Hans Veenendaal en alle andere mensen die deze site onderhouden.

Foto's van eerder bezochte evenementen uit deze rubriek kun je vinden op de fotopagina van:
Flying Dutchman (klik op de link) De evenementen vanaf 2017 kunnen, door een wijziging die Google doorgevoerd heeft, helaas (nog) niet getoond worden via deze linkt. Alles van voor 2017 wel.
Met dit probleem met de Google Photo omgeving, ben ik gestart met een foto onder eigen beheer. Deze is nog maar voor een klein deel gevuld. 2017 staat er wel helemaal op. Maar je kunt die vinden onder: Flying Dutchman fotoalbum
Voordat dit allemaal klaar is, zullen we wel één of twee winters verder zijn.

Weet je zelf nog een leuk motorevenement? Geeft het door via het contactformulier

Ċ
Flying Dutchman,
20 apr. 2018 00:39
ą
Flying Dutchman,
29 jun. 2018 02:18
Ċ
Flying Dutchman,
4 jul. 2018 08:30