Wie gaat er mee?

Attentie!
I.v.m.de Corona maatregelen kan het zijn dat hier vermelde evenementen niet plaats kunnen vinden. Raadpleeg bij twijfel altijd de betreffende websites van de organiserende clubs.

Clubleden bezoeken ook evenementen die niet door MTC Holland worden georganiseerd. Hieronder worden, indien beschikbaar/verkregen, evenementen genoemd die dit jaar plaatsvinden en waarvoor de MTC Holland een uitnodiging heeft ontvangen, leden van MTC Holland al eens zijn geweest of waar we een aankondiging van hebben gezien.

Algemeen:
Willen jullie inzage in een uitgebreide kalender met daarin zeer veel Europese motortreffens, Kijk dan op de volgende link
Onderaan deze pagina is de meest recente (per maand) overzicht als PDF te vinden en te downloaden. Hier vind je veel informatie over motortreffens in heel Europa. Dank aan Hans Veenendaal en alle andere mensen die deze site onderhouden. Voel je vrij deze kalender op je Facebook pagina ( of website ) te zetten te delen of door te sturen naar vrienden of bekenden. Een wekelijkse update vind je op : http://www.lpmcc.net/ , en op : https://www.facebook.com/groups/845832845497968/  

Enkele suggesties hieronder

 Datum(s) Land Plaats Evenement     Meer info of website

  Voor 2021 zijn er vanaf april de nodige evenementen al aangemeld. Zie PDF onderaan de pagina (Kijk bij Nederland)
Dit is natuurlijk allemaal onder voorbehoud van hoe het verder gaat met het Corona Covid-19 probleem dat we hebben in de wereld.

Via onze Facebookpagina kun je met anderen afspreken om deze evenementen samen te bezoeken. Plaats een oproep of reageer daar op oproepen van anderen. Voor de mensen die geen Facebook hebben kunnen natuurlijk het contactformulier gebruiken.
 

Foto's van eerder bezochte evenementen uit deze rubriek kun je vinden op de fotopagina van:
MTC Holland (klik op de link) De evenementen vanaf 2017 kunnen, door een wijziging die Google doorgevoerd heeft, helaas (nog) niet getoond worden via deze linkt. Alles van voor 2017 wel.
Op het MTC Holland fotoalbum, kun je wel verder doorklikken naar series van latere datum. Elke serie heeft zijn eigen link.

Vanwege dit probleem met de Google Photo omgeving, ben ik gestart met een fotosite onder eigen beheer.  Je kunt die vinden onder: Flying Dutchman fotoalbum . Waar mijn foto's van o.a. MTC Holland evenementen te vinden zijn
.

Weet je zelf nog een leuk motorevenement? Geeft het door via het contactformulier

Ċ
Flying Dutchman,
1 dec. 2020 23:38