Wie gaat er mee?

Clubleden bezoeken ook evenementen die niet door MTC Holland worden georganiseerd. Hieronder worden, indien beschikbaar/verkregen, evenementen genoemd die dit jaar plaatsvinden en waarvoor de MTC Holland een uitnodiging heeft ontvangen, leden van MTC Holland al eens zijn geweest of waar we een aankondiging van hebben gezien.
We zien al weer dat het seizoen op zijn einde loopt en we de herfst ingaan. Momenteel heb ik buiten de  uitgebreide  lpmcc kalender, zie hieronder, geen specifieke evenementen om hier aan te geven.

Voor iedereen die ook een evenement zoekt dat hier niet is aangegeven of alvast een blik ver vooruit wil werpen, is er de toerkalender op www.lpmcc.net.

Deze wordt maandelijks bijgewerkt. Voor wat nu bekend is voor heel Europa, is er een PDF beschikbaar. Gesorteerd per land. Die kun je onderaan de pagina downloaden. Ik zal proberen als er nieuwe uitgaven zijn van die PDF om die dan op de site te zetten. Met dank aan Hans Veenendaal voor het toezenden hiervan.


 Datum(s) Land Plaats Evenement     Meer info of website
30 mei - 2 juni 2018B.Loppem40e Tententreffen
MC Zedelgem. Zie JPG download onder aan de pagina
 7-10- juni 2019   D Utscheid Pinksterweekend MTC Holland Zie onze pagina hiervoor op deze link.
 16 juni 2019 NL Nistelrode Open Motortoerrit 'Stop Diabetes" Zie deze link
 21-23 juni 2019
 NLTienhoven
  Internationaal Moto Guzzi treffen 2019
 Meer info zie download onderaan de pagina en Deze link
 29-30  juni 2018  NL Groningen MTC Haren. Motortreffen Zie PDF download onderaan deze pagina
 12-14 juli 2019
 B Hoesselt 39e Demervalleitreffen
 Voor meer info, zie deze link.
en-of download onder aan deze pagina

Via onze Facebookpagina kun je met anderen afspreken om deze evenementen samen te bezoeken. Plaats een oproep of reageer daar op oproepen van anderen. Voor de mensen die geen Facebook hebben kunnen natuurlijk het contactformulier gebruiken.
 
Algemeen:
Willen jullie inzage in een uitgebreide kalender met daarin zeer veel Europese motortreffens, Kijk dan op de volgende link
Hier vind je veel informatie over motortreffens in heel Europa. Dank aan Hans Veenendaal en alle andere mensen die deze site onderhouden.

Foto's van eerder bezochte evenementen uit deze rubriek kun je vinden op de fotopagina van:
Flying Dutchman (klik op de link) De evenementen vanaf 2017 kunnen, door een wijziging die Google doorgevoerd heeft, helaas (nog) niet getoond worden via deze linkt. Alles van voor 2017 wel.
Met dit probleem met de Google Photo omgeving, ben ik gestart met een foto onder eigen beheer. Deze is nog maar voor een klein deel gevuld. 2017 staat er wel helemaal op. Maar je kunt die vinden onder: Flying Dutchman fotoalbum
Voordat dit allemaal klaar is, zullen we wel één of twee winters verder zijn.

Weet je zelf nog een leuk motorevenement? Geeft het door via het contactformulier

ą
Flying Dutchman,
17 apr. 2019 00:05
Ċ
Flying Dutchman,
9 mei 2019 23:56
ą
Flying Dutchman,
17 apr. 2019 00:01
Ċ
Flying Dutchman,
16 apr. 2019 23:35
ą
Flying Dutchman,
10 feb. 2019 03:41