Wie gaat er mee?

Attentie!
I.v.m.de Corona maatregelen kan het zijn dat hier vermelde evenementen niet plaats kunnen vinden. Raadpleeg bij twijfel altijd de betreffende websites van de organiserende clubs.

Clubleden bezoeken ook evenementen die niet door MTC Holland worden georganiseerd. Hieronder worden, indien beschikbaar/verkregen, evenementen genoemd die dit jaar plaatsvinden en waarvoor de MTC Holland een uitnodiging heeft ontvangen, leden van MTC Holland al eens zijn geweest of waar we een aankondiging van hebben gezien.

Algemeen:
Willen jullie inzage in een uitgebreide kalender met daarin zeer veel Europese motortreffens, Kijk dan op de volgende link
Onderaan deze pagina is de meest recente (per maand) overzicht als PDF te vinden en te downloaden. Hier vind je veel informatie over motortreffens in heel Europa. Dank aan Hans Veenendaal en alle andere mensen die deze site onderhouden. Voel je vrij deze kalender op je Facebook pagina ( of website ) te zetten te delen of door te sturen naar vrienden of bekenden. Een wekelijkse update vind je op : http://www.lpmcc.net/ , en op : https://www.facebook.com/groups/845832845497968/  

Enkele suggesties hieronder

 Datum(s) Land Plaats Evenement     Meer info of website
 2021    B Koersel Wildschweintreffen ten einde Het Wildschweintreffen stopt er mee.
Zie bijlage onder aan deze pagina voor meer info
 18-20 Juni 2021 NLTienhoven (Ameide) Moto Guzzi Treffen
Alle merken welkom
 MotoGuzzi club Nederland (mgcnonline.nl) 
Een en ander o.v.b. van hoe de Corona pandemie zich ontwikkelt
27-29 aug 2021 NLDe Moer 38e KruikentreffenEen en ander o.v.b. van hoe de Corona pandemie zich ontwikkelt
Zie download onderaan de pagina
Verder kan dit gelijk vallen met het geplande zomerweekend van MTC Holland
 3-5 sept 2021 NL Zuidbroek.

Exacte locatie. Neem even contact op met Theo Verkerk voor GPS coördinaten
Bartje Treffen
Een motortreffen is een meerdaags evenement (weekend), met het doel elkaar beter te leren kennen en vrienden te maken.
Het Bartje-treffen wordt ieder jaar (het eerste weekend van september), georganiseerd in Zuidbroek.
Op vrijdagmiddag vanaf 15:00 uur arriveren de eerste motorrijders/sters komende uit heel Nederland, maar ook uit het buitenland. Zij zetten dan rond de grote feesttent hun eigen meegebrachte tenten op.
In de feesttent kan ’s morgens een ontbijt worden genuttigd en ’s avonds is het feest, met op zaterdagavond een grote barbecue en later op de avond een kampvuur.
Op de zaterdagmiddag, na de lunch, zal voor alle treffendeelnemers een kleine toertocht worden georganiseerd naar een bezienswaardigheid in de buurt.
Op zondag, na het ontbijt, is het dan weer tijd om de boel in te pakken en afscheid nemen, om elkaar op een v
olgend treffen weer te zien…..
 18-21 nov 2021 D Omgeving Losser. Net over de grens Waldgeister Treffen  Jan Leutenantsmeyer
0173 2692614
jan.leutenantsmeyer@web.de

Via onze Facebookpagina kun je met anderen afspreken om deze evenementen samen te bezoeken. Plaats een oproep of reageer daar op oproepen van anderen. Voor de mensen die geen Facebook hebben kunnen natuurlijk het contactformulier gebruiken.
 

Foto's van eerder bezochte evenementen uit deze rubriek kun je vinden op de fotopagina van:
MTC Holland (klik op de link) De evenementen vanaf 2017 kunnen, door een wijziging die Google doorgevoerd heeft, helaas (nog) niet getoond worden via deze linkt. Alles van voor 2017 wel.
Op het MTC Holland fotoalbum, kun je wel verder doorklikken naar series van latere datum. Elke serie heeft zijn eigen link.

Vanwege dit probleem met de Google Photo omgeving, ben ik gestart met een fotosite onder eigen beheer.  Je kunt die vinden onder: Flying Dutchman fotoalbum . Waar mijn foto's van o.a. MTC Holland evenementen te vinden zijn
.

Weet je zelf nog een leuk motorevenement? Geeft het door via het contactformulier

Ċ
Flying Dutchman,
17 mrt. 2021 07:38
Ċ
Flying Dutchman,
27 mrt. 2021 12:22
Ċ
Flying Dutchman,
5 apr. 2021 05:39