Evenementen‎ > ‎2014‎ > ‎

Voorjaarsweekend 2014

 Datum Van 4 tot en met 6 april 2014
 Beschrijving Het eerste kampeerevenement van 2014. We hopen uiteraard op goed weer, maar in goed gezelschap kun je een hoop hebben. 
Op camping "Old Putten", vlak bij Elburg, hebben we een mooi veldje ter beschikking. Er is tevens een onderkomen waar we de Algemene Ledenvergadering kunnen houden op zaterdag 5 april. 

Er is een bbq geregeld. Iedereen wordt dan geacht om dan zelf voor vlees, salade etc te zorgen. Vuur stoken kan alleen in een vuurkorf of of op een stenen ondergrond. Nico neemt een vuurkorf mee.

Er is een tourrit uitgezet. Het GPX-bestand staat onderaan deze pagina klaar om te downloaden.
  
 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door Ingmar en Bianca
 Toegankelijk voor Leden en introducés
 Kosten Leden: Leden: kosten voor de overnachting zijn minder dan € 10,00  per persoon met tent en motor, per nacht. Je kunt je via de website al aanmelden. Het reserveringssysteem gaat echter voor de kostenberekening uit van 2 personen. Als je in het opmerkingenveld aangeeft dat het om één persoon gaat, wordt het bedrag verlaagd. Registeren en betalen bij aankomst kan ook. Afrekenen svp bij aankomst of zaterdag. Afrekenen op zondag wordt niet op prijs gesteld.  

Introducés zijn van harte welkom en betalen naast de camping een bijdrage voor de organisatie van €7,50. Ter plaatse lid worden is ook mogelijk.

 Locatie Zuiderzeestraatweg-Oost 65, 8081 LB  Elburg Telefoon: 0525 - 681938 Website: www.oldputten.nl
Email: info@oldputten.nl


Camping Old Putten in Elburg


 Bijzonderheden
Routes in de downloads hieronder.
2 versies.
  1. versie in gdb formaal met nieuwste kaartmateriaal van Garmin herberekend en klein beetje aangepast zodat we iets minder van Deventer zien. Start en eindpunt ingevoegd op de goede plek (ontbreekt deels op de andere route). Veerpont is uit de route gehaald
  2. versie GPX. De originele route van Arno Zoals gecommuniceerd inde mail. GPX formaat werkt ook op oudere Garmins en op andere merken GPS.
 
 Verslag 
  
 Foto's NB: op je telefoon of tablet werkt de diashow wellicht niet. Ga dan naar Google Photos.

Foto's van dit weekend


ċ
MTC rit Elburg 5 april 2014.gdb
(69k)
A Feitsma,
4 apr. 2014 01:37
ċ
A Feitsma,
3 apr. 2014 12:25