Evenementen‎ > ‎2019‎ > ‎

Najaarsweekend 2019

 Datum Van 4  tot en met 6 oktober 2019
 Beschrijving Op herhaling sluiten het jaar af met een kampeerweekend in Limburg. Geert, John en Marlies organiseren dit weekeind. De locatie is dit keer Boerderijcamping Kroonen.
Deze camping heeft een binnenruimte waar we s'avonds gebruik van mogen maken als het slecht weer is. Voor kouwelijken onder ons zijn er ook appartementen te huur (mits nog niet volgeboekt) zie daarvoor de fb pagina.

Voor de liefhebbers wordt op zaterdag een rondleiding bij de oudste bierbrouwerij van Nederland: de Brand brouwerij een rondleiding geboekt. Dit moet wel vooraf worden opgegeven in verband met reserveringen.


 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door John en Marlies
 Toegankelijk voor Leden en introducés. 
Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.
 Kosten Iedereen wordt verzocht om bij aankomst zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.
De kosten voor deelname aan de rondleiding in de Brouwerij zijn €15,00 per persoon. Neem svp contant geld mee. We regelen de betaling centraal.

 Locatie Camping Vinkenhof in  Schin op Geul. www.campingvinkenhof.nl/
Engwegen 2a, 6305 PM, Schin op Geul
Website van de Brand-brouwerij

Camping Vinkenhof


 Bijzonderheden  
 Foto's