Evenementen‎ > ‎2019‎ > ‎

Najaarsweekend 2019

ordatum Van 4  tot en met 6 oktober 2019
 Beschrijving
Het NJT wordt dit jaar gehouden op  4-6 oktober 2019 op Boerderijcamping Kroonen in Schin op Geul. Hier mogen we bij slecht weer gebruik maken van de binnenruimte.
 
Voor zaterdag wordt er een toerrit uitgezet naar het fraaie Kornelimünster, een hisorisch stadje vlak over de grens. Mogelijk wordt er in de route een korte doorwading opgenomen en een een kort stukje gravel.....we zullen ook voor een alternatieve route zorgen. 

Voor wie wil is er in Valkenburg van alles te doen: activiteiten rond 75 jaar bevrijding in het plaatselijke museum, een speciaalbierenwandeling (Een stadwandeling in het teken van oude brouwers in valkenburg waarbij je voor 15,95 kunt genieten van drie speciaalbieren en en drie borrelhapjes).

Op zaterdagavond zetten we een bbq  + kolen neer, Boodschappen hiervoor zijn in Valkenburg, klimmen gulpen of Wijlre te doen. 

Wie er op vrijdag uit eten wil kan op verschillende plekken terecht: van  Argentijnse Tapas tot lokale gerechten. Drie lekkere gelegenheden op loopafstand.
 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door John, Geert en Marlies
 Toegankelijk voor Leden en introducés. 
Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.
 Kosten Iedereen wordt verzocht om bij aankomst zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.

 Locatie Camping:  http://www.boerderijcamping-kroonen.nl/
Adres: Strucht 48, 6305 AH Schin op Geul

Boerderijcamping Kroonen


 Bijzonderheden  
 Foto's

ċ
MTC NJT 2019 track.gpx
(183k)
sander dol,
3 okt. 2019 13:37