Evenementen‎ > ‎2018‎ > ‎

Voorjaarsweekend 2018 en ALV

 Datum 6 tot en met 8 april 2017, met de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 7 april
 Beschrijving Het voorjaarsweekend, gecombineerd met de algemene ALV, houden we dit jaar opnieuw op landgoed de Barendonk. Dat beviel vorig jaar goed.  

De ALV
Op zaterdag 7 april vindt de Algemene Ledenvergadering plaats. De vergadering begint in om 15:00 en duurt tot max 16:30. De vergadering is op de camping. 
De stukken voor de vergadering worden per e-mail verstuurd naar de leden. Heb je geen e-mailadres, neem dan contact op via het contactformulier.  

De camping
De camping is een Natuurkampeerterrein. Dat betekent een mooie ligging in een natuurlijke omgeving. Het betekent ook dat een natuurkampeerkaart verplicht is. Er kunnen vier kampeerders per kaart inschrijven. Er zijn meerdere mensen die al een kaart hebben. Als er te weinig kaarten zijn, zullen we enkele moeten kopen. Heb je zo'n kampeerkaart? Neem hem dus mee.

Op de camping is een vuurplaats voor een kampvuur. Er is geen kampwinkel en geen restaurant. Daarvoor kun je eventueel terecht in Mill.

Tim en Sander hebben een route uitgezet. Die kun je onderaan deze pagina downloaden. De route is niet live getest, maar alleen achter de computer uitgezet. In de praktijk is dus nog ruimte voor avontuur. 😉


 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door Arno
 Toegankelijk voor Leden en introducés. De ALV is alleen voor leden toegankelijk. 
Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.
 Kosten
Iedereen wordt verzocht om zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.
 Locatie Landgoed De Barendonk, Millsewg 13, 5437 NB, Beers, www.barendonk.nl

Landgoed De Barendonk

 BijzonderhFeden
 Foto'sDe foto's van 2017 vind je hier 


ċ
2018 MTC - ALV Route 3.gpx
(245k)
mtc holland,
3 apr. 2018 12:12