Evenementen‎ > ‎2018‎ > ‎

Najaarweekeind 2018

 Datum Van 28/9 tot en met 30/9
 Beschrijving

Hallo allemaal


Voor het NJW hebben we een leuke  camping in Loosdrecht gevonden ,het is het weekend van 28/29/30 sept. Dit is een weekend eerder dan was afgesproken maar dat komt omdat het in NH moeilijk bleek te zijn om voor een motorclub een camping te krijgen ,nadat ik 5 keer te horen kreeg sorry daar doen wij niet aan dacht ik ‘’zoek het uit”.

Camping Fort Spion is een basic camping waar officieel voor 10 tenten plek is (die heb ik vastgelegd ) maar er kunnen er ook 20 staan als het moet. Verder beschikt de camping over 10 slaapplaatsen binnen verdeeld over 3 ruimtes (4/4/2) die te huur zijn voor het weekend. Mocht je interesse hiervoor hebben dan graag zelf regelen met de eigenaar. (even MTC /Ton Bier bij vermelden ).
Ook heeft de camping een binnenruimte in het Fort (die heb ik voor het weekend gehuurd) met kachel/ kleine bar /kooktoestel/koffiezetapparaat /koelkast, waar je met slecht weer  binnen kunt zitten ( Koffie drinken/bieren/ ontbijten/ dineren. Voor deze ruimte is een terras waar we kunnen bbq (zelf meenemen ) en ook een vuurkorf (van de eigenaar)die we mogen gebruiken .

In die ruimte zijn ook 4 (van de 4/4/2) slaapplaatsen  (op zolder ) die ik er nu dus bij heb en kan gebruiken als daar behoefte aan is.

Het campingveld licht achter het fort wat inhoud dat we een klein stukje (30 m) moeten lopen aangezien we niet met de motor daar mogen komen (smal paadje /bruggetje ) voor auto’s is er bijna geen parkeerplaats dus hou daar even rekening mee mocht je dat van plan zijn. Bij het aanrijden wordt je via je navigatie voorbij de ingang gestuurd dus even opletten de ingang is bij het bord overstekende fietsers ‘’ Fort Spion’’

Het dorp ligt op 2,5 km van de camping en er is een restaurant op 1 km afstand.

Er is ook een route uitgezet (165 km ,zie bijlage op de MTC site )die ons over kronkelwegen langs de rivier/Loosdrechtse plassen stuurt maar ook via een buitenwijk van Amsterdam ( bosbaan ) onder een aanvliegroute van Schiphol door via het kopje van Bloemendaal (uitzichtpunt )  uiteindelijk bij de Noordzee brengt.
Uiteraard zijn er genoeg mogelijkheden voor een wandeling in de omgeving.

Verder wil ik nog graag even weten of er leden zijn (die komen) die lid zijn van de Stichting  Natuurkampeertereinen aangezien dat gevraagd wordt om daar te staan (anders moet ik nog lid worden) en als je van plan  bent om te komen wil je dat mij dan laten weten zodat we ongeveer een idee hebben om hoeveel personen het gaat. (via app, 0615182144 of mail, a.bier7@upcmail.nl )

Op het moment van aankomst staat het bier koud is de koffie gezet en is er keuze uit 3 soorten vlaai.
dus weinig reden om weg te blijven denk ik zo.
Hopelijk tot dan.

Groetjes Rene ,Carla, Nico en Ton

  
 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door Ton Bier.
 Toegankelijk voor Leden en introducés. 
Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.
 Kosten Iedereen wordt verzocht om bij aankomst zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.
 Locatie Fort Spion, Bloklaan 9, 1231AZ Loosdrecht.

Fort Spion


 Bijzonderheden  
 Foto'sVan afgelopen jaar hebben we helaas geen fotoalbum op de site of via Google Foto's. Dus we kunnen niet laten zien hoe we het vorig jaar hebben gehad.


ċ
Mtc Najaarsrit 2018.gpx
(190k)
sander dol,
14 sep. 2018 08:00