Voorjaarsweekend 2016 en ALV

Datum

Beschrijving

Type

Toegankelijk voor

Kosten

Locatie

BijzonderhFeden

Foto's

1 tot en met 3 april 2016, met de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 2 april

We beginnen het motorseizoen weer met het voorjaarsweekend, gecombineerd met de algemene ledenvergadering. We gaan opnieuw naar Mill, in het noorden van Noord-Brabant.

De ALV

Op zaterdag 2 april vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. De vergadering begint in om 15:00 en duurt tot max 16:30.

De vergadering is niet op de camping, maar in wijkgebouw "De Wester" in Mill. Vorig jaar waren we daar ook. Zie de kaart hieronder.

De stukken voor de vergadering worden per e-mail verstuurd naar de leden. Heb je geen e-mailadres, neem dan contact op via het contactformulier.

Meld je svp bij aankomst eerst bij de beheerster van de camping, Marianne van Heijningen, en zoek pas daarna een plekje in de schapenweide. Marianne is vermoedelijk te vinden in de theeschuur, aan de overzijde van de weg.

Voor de liefhebbers is een suggestie voor en rondrit opgenomen. Je kunt het GPX-bestand voor je navigatie onderaan deze pagina downloaden. In het bestand staan ook de locatie van de camping en De Wester opgenomen.

Ledeninitiatief, georganiseerd door Arno

Leden en introducés. De ALV is alleen voor leden toegankelijk.

Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.

Iedereen wordt verzocht om zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.

Vergaderadres voor de ALV: wijkgebouw "De Wester", Havikstraat 1, 5451XG in Mill

Kampeeradres: De Nieuwenhof, Nieuwenhofweg 5, 5451GG, Mill

Website: www.groepsaccommodatiedenieuwenhof.nl

NB: op je telefoon of tablet werkt de diashow wellicht niet. Ga dan naar Google Photos.