Evenementen‎ > ‎2015‎ > ‎

Winterevenement 2015 - Amsterdam

 Datum 10 januari 2015
 Beschrijving Weer eens wat anders: een bijzonder bezoek aan Amsterdam dit jaar, met rondleiding bij de Nederlandse Bank. 

De rondleiding begint om 14.00 uur en zal ongeveer om 16.00 afgelopen zijn.
 

Je kunt natuurlijk rechtstreeks naar de Bank gaan maar we stellen voor om om 11:00 al te verzamelen in het restaurant van het EYE filmmuseum. We kunnen daar koffie drinken, gezellig bij praten en als je wilt kun je er een lunch bestellen.

Na de koffie gaan we tegen 13:00 uur gezamenlijk te voet op pad. We varen we met de pont over. Dit is achter het Centraal Station dus als je met de trein komt kun je eerst met de pont naar het filmmuseum varen (gratis). Vervolgens wandelen we dan gezamenlijk naar de Nederlandse bank voor een rondleiding. Uiteraard kunnen we na afloop van de rondleiding op eigen gelegenheid nog ergens wat gaan eten of drinken. Volgens google is de wandeling ca 3,5 km enkele reis.

Belangrijk is dat je uiterlijk voor vrijdag 2 januari je hebt aangemeld bij Ton Bier. Als je zijn e-mailadres hebt, kan dat rechtstreeks. Zo niet, vul dan het contactformulier op de MTC-site in. We kijken naar jullie aanmeldingen uit! 

 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door Ton
 Toegankelijk voor Leden en introducés
 Kosten Aan de rondleiding zijn geen kosten verbonden. Consumpties zijn voor eigen rekening.
 Locatie Het adres van EYE: IJpromenade 1, Amsterdam.
Het adres van DNB: Westeinde 1, Amsterdam.


 Bijzonderheden Vooraf aanmelden ! Zie boven.

 
  
 Foto's 
 Eye aan het IJ

 DNB aan het Westeinde