Sauerland-weekend 2015

Datum

Beschrijving

Type

Toegankelijk voor

Kosten

Locatie

Bijzonderheden

Foto's

Van 21 tot en met 23 augustus 2015

Sauerland, het motorparadijs met de lange bochten. Het is even geleden dat we daar zijn geweest. John en Marlies organiseren dit weekend. We gaan naar camping Schliprüthener Mühle. Het is een kleine camping midden in de natuur, waar we vuur mogen maken in beschikbaar gestelde vuurkorven. (Het ligt bij Finnentrop in de buurt)

De camping wordt gerund dooreen vriendelijk bejaard echtpaar, dat het erg leuk vond om weer een motorgroep te ontvangen. (In het verleden is de Maastrichtse motorclub er wel eens geweest. daarvan kennen wij de plek ook.)

http://www.campingplatz-schlipruethen.de/

Wij krijgen plaatsen aan een klein beekje(zie foto) en als het regent mogen we de binnenruimte gebruiken. Klein nadeel: geen supermarkt op loopafstand, dus boodschappen zelf meenemen.

Ledeninitiatief, georganiseerd door John en Marlies

Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.

Iedereen wordt verzocht om bij aankomst zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.

Locatie: 57413 Finnentrop - Schliprüthen, Sauerland, Duitsland

NB: op je telefoon of tablet werkt de diashow wellicht niet. Ga dan naar Google Photos.