Evenementen‎ > ‎2015‎ > ‎

Sauerland-weekend 2015

 Datum Van 21 tot en met 23 augustus 2015
 Beschrijving Sauerland, het motorparadijs met de lange bochten. Het is even geleden dat we daar zijn geweest. John en Marlies organiseren dit weekend. We gaan naar camping Schliprüthener Mühle. Het is een kleine camping midden in de natuur, waar we vuur  mogen maken in beschikbaar gestelde vuurkorven. (Het ligt bij Finnentrop in de buurt)

De camping wordt gerund dooreen vriendelijk bejaard echtpaar, dat het erg leuk vond om weer een motorgroep te ontvangen. (In het verleden is de Maastrichtse motorclub er wel eens geweest. daarvan kennen wij de plek ook.)

http://www.campingplatz-schlipruethen.de/

Wij krijgen plaatsen aan een klein beekje(zie foto) en als het regent mogen we de binnenruimte gebruiken. Klein nadeel: geen supermarkt op loopafstand, dus boodschappen zelf meenemen.

 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door John en Marlies
 Toegankelijk voor Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.
 Kosten Iedereen wordt verzocht om bij aankomst zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.
 Locatie Locatie: 57413 Finnentrop - Schliprüthen, Sauerland, Duitsland

Camping Schliprütherner Mühle


 Bijzonderheden  
 Foto's NB: op je telefoon of tablet werkt de diashow wellicht niet. Ga dan naar Google Photos.

MTC Sauerland 2015