Evenementen‎ > ‎2013‎ > ‎

Pinksterweekend 2013

 Datum 17 t/m 20 mei 2013

 Beschrijving Het traditionele clubweekend, dit jaar opnieuw in Gentingen, evenals in 2012. Met dank, opnieuw aan John en Marlies. 
Er zijn lange tafels en banken besteld, evenals hout voor een kampvuur en er komt een bbq met houtskool. Voor het eten dien je zelf te zorgen.
Er is een route op gps beschikbaar. Theo heeft een route uitgezet. Zie hieronder bij de te downloaden bestanden.

 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door John en Marlies
 Toegankelijk voor Leden en introducés
 Kosten Leden: de kampeerkosten
Introducés zijn van harte welkom en betalen naast de camping een bijdrage voor de organisatie van €7,50. Ter plaatse lid worden is ook mogelijk.

 Locatie Camping Ourtal-Idyll, Gentingen
website: http://www.eifelidyll.de/html/ourtal-idyll.html.

Camping Eifelidyll


 Bijzonderheden

 VerslagHet was weer een gezellig weekend met een flinke opkomst van ca 25 leden. Het weer speelde een belangrijke rol. Degenen die op vrijdag al waren gekomen, hebben hun portie regen wel ontvangen. Zaterdag was het echter prima. Goed voor een rondrit, een wandeling of voor de heenreis van de anderen. 's Avonds een gezellige barbecue. We konden weer gebruik maken van de tafels en banken die we via de camping hadden gehuurd. Bij het kampvuur werd het laat.
Omdat de weersverwachtingen voor maandag erg slecht weer vermeldden, kozen de meesten om op zondag al weer huiswaarts te keren. Zondag was het op de meeste plaatsen nog droog. Zodoende was het voor velen een wat korter kampeerweekend dan andere jaren, maar desalniettemin een geslaagd weekend. Met dank aan John en Marlies.
  
 Foto's De foto's van 2013

Pinksterweekend 2013 Gentingen


ċ
MTCH Toerrit Pinksteren 2013.gdb
(99k)
A Feitsma,
13 mei 2013 11:31