Evenementen‎ > ‎2013‎ > ‎

Najaarsweekend 2013

 Datum 4 tot en met 6 oktober 2013

 Beschrijving Een, door MTC Holland weinig bezochte provincie, is het immer mooie Noord Holland. Voor het Najaarstreffen 2003 is camping De Bregman in Schoorl gekozen als uitvalsbasis. Voor degene die vrijdag al aankomen is er een mogelijkheid om in het restaurant van de camping te eten. De Bregman wil wel graag weten hoeveel mensen daarvan gebruik gaan maken, dus even doorgeven aan de comping of aan mij.
 
Voor zaterdag is een circa 170 KM lange tourtocht uitgezet. Deze voert over dijkjes en binnenwegen door het mooie Noord Holland. de route doet plaatsen als Medemblik, Enkhuizen, Hoorn en Edam aan. Echt een mooi route. Van de Noordzeekust tot aan de kust van de vroegere Zuiderzee. Vertrek en aankomst vanaf de camping
 
Uiteraard hopen wij op mooi najaarsweer zodat we nog een keer dit jaar kunnen BBQ-en. Daarvoor moet wel iedereen zelf alles regelen, ook de BBQ. In het centrum van Schoorl is een Jumbo supermarkt.  Helaas is op de camping een kampvuur niet toegestaan. Mocht het onverhoopt toch geen mooi weer zijn, kunnen we besluiten om in het centrum van Schoorl een leuk restaurantje te zoeken. Het centrum is een flinke wandeling maar het is te doen. De camping heeft wel een bar, dus we kunnen binnen en droog zitten.
 
De camping heeft ook geen winkel, plan je boodschappen dus ergens anders. 
Op de camping kun je wel een ontbijt en een eenvoudige maaltijd krijgen. Aangezien dit het laatste weekend van het camping jaar is wil de eigenaar graag weten of iemand daar gebruik van wil maken zodat hij met zijn inkoop daar rekening mee kan houden. Dus: als je daar gebruik van wilt maken, geef dat dan bijvoorkeur vóór het weekend door aan Ton. Heb je zijn e-mailadres niet, stuur dan een reactie op de verstuurde nieuwsbrief naar Arno of gebruik het contactformulier via de knop met de enveloppe linksonder in de menubalk.
De camping kan informatie geven over wandeltochten voor wie de dijkjes van Noord Holland te hoog gegrepen isEmoji


 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door René vd Giessen en Ton Bier
 Toegankelijk voor Leden en introducés
 Kosten Leden:
Introducés zijn van harte welkom en betalen naast de camping een bijdrage voor de organisatie van €7,50. Ter plaatse lid worden is ook mogelijk.
 Locatie Camping De Bregman, Gerbrandtslaan 18, Schoorl, http://www.campingdebregman.nl/

Camping "De Bregman", Schoorl


 Bijzonderheden

 Verslag 
  
 Foto's 

2013 Najaarsweekend MTC Schoorl ‎‎‎‎‎(4-6 oktober 2013)‎‎‎‎‎ Web 1024


ċ
MTC Route 2013 Najaar.GDB
(28k)
A Feitsma,
20 sep. 2013 12:02