Startersweekend 2013 Ouren (B)

Datum

14 t/m 16 juni 2013

Beschrijving

Type

Toegankelijk voor

Kosten

Locatie

Bijzonderheden

Foto's

We gaan dit jaar, net als vorig jaar, een motorkampeerweekend te organiseren voor motorrijders die graag met dit fenomeen kennis willen maken. Vooral óók als je nog weinig of geen ervaring hebt met rijden in het buitenland en rijden in de "bergen". Dus ben je het rondje rond de kerk een beetje zat en lijkt het je leuk om met andere motorrijders samen naar de Ardennen te gaan, meld je dan aan.Voor diegenen die dat prettig vinden, regelen we voorrijders die de route (op gps) hebben en die je in een verantwoord tempo, dat past bij jouw rijstijl, begeleid. Afhankelijk van de behoefte kan dat al voor de heen en terugrit op vrijdag en zondag. We hebben een rondrit uitgezet voor zaterdag waar we in kleine groepjes met vergelijkbare rijstijl en rijervaring een leuke route rijden.

Iedereen neemt zijn eigen kampeeruitrusting mee. Voorwaarde is dat je je eigen tent, matje en slaapzak meeneemt. Het eten regelt zich meestal "vanzelf". Er zijn restaurantjes in de buurt maar je kunt ook zelf je potje koken of meedoen met anderen. Dat regelen we dan tijdens het weekend wel.

Nieuw!: we kunnen een barbecue lenen op de camping. We kunnen vrijdag gezamenlijk bepalen of we daar zaterdagavond gebruik van willen maken.

Aanmelden kan via het contactformulier.

Ledeninitiatief, georganiseerd door Mary en René

Leden, introducés en andere belangstellenden die vallen in de doelgroep.

€7,50 voor niet-leden. Je betaalt zelf je kosten voor motor, benzine, camping en eten en drinken. Als je besluit om daarna lid te worden ben je voor die € 7,50 de rest van 2013 lid en kun je dus de rest van het jaar deelnemen aan de evenementen. Het lidmaatschap is normaal gesproken € 15,00 voor een heel jaar.

Camping International, Ouren 14, 4790, Ouren, +32 80 32 92 91

De route voor zaterdag wordt kun je onderaan deze pagina downloaden. Er is een korte en een lange route en een voorstel voor de route vanaf Urmond/Stein in Limburg naar de camping in Ouren.

Aandachtspunt bij de Garmin-route. Het lijkt er op dat in de kaartenset van City Navigator 2013.3 een fout zit. Daardoor berekent Basecamp een extra lus in de lange route. De route lijkt daardoor nog ca 20 km langer. Niet ver voor de camping rijden we ergens rechtdoor ipv om te keren om volgens de aanwijzingen een extra lus te rijden. Na herberekening blijkt dat we dan nog maar ca 10 km voor de camping zitten.

De foto's van 2013.