Startersweekend 2012

Datum

Beschrijving

Type

Toegankelijk voor

Kosten

Locatie

Bijzonderheden

Verslag

Foto's

8 t/m 10 juni

Motorclub MTC Holland organiseert dit motorweekend voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met het rijden in heuvels en bergen. Soort motor en leeftijd speelt hier geen rol. Onder begeleiding van vrijwillige, ervaren motorrijders gaan wij in groepjes van 4 à 5 mensen vrijdag middag naar de Ardennen, waar wij onze tenten opstellen en als er tijd is een ritje maken.

Als er genoeg vraag naar catering is zullen we deze vrijdag en zaterdag verzorgen. De avond wordt onder het genot van een drankje leuke ervaring uitgewisseld. Voor de zaterdag wordt er een toertocht uitgezet. Deze zal een week van te voren doorgegeven worden zodat je die eventueel op je navigatie kunt zetten.

Na afloop van de rit lekker eten bij het kampvuur.

Zondag weer naar huis. Wil je op eigen gelegenheid naar de camping rijden is dat geen probleem. Het is ook mogelijk om op zaterdag in te stromen De kosten zullen bestaan uit camping en eventuele catering.

Ledeninitiatief, georganiseerd door Lilian Wagt

Leden en introducés

Leden: € 40,00

Introducés: € 40,00

Camping Du Pouhou (website), La Roche-en-Ardenne

De route voor Garmin-GPS kun je onderaan deze pagina downloaden

Download het aanmeldformulier hieronder

Zie ook de informatie op facebook

Het ervaringsweekend van 8 tm 10 juni was erg geslaagd. Met ca 20 personen, waarvan er 10 nog geen lid waren, zijn we naar La Roche-en-Ardenne geweest. De weergoden waren ons goed gezind. Alleen op vrijdagochtend vielen er nog wat buitjes en op vrijdagmiddag op de camping viel er nog één. Verder bleef het het hele weekend droog en was het zelfs af en toe zonnig. Lilian had niet alleen een camping gereserveerd, maar ook ontbijt en avondeten voorbereid voor het weekend. Rolf had prachtige routes gemaakt voor de heenreis, de rondrit en de terugreis. Van de 10 introducés waren er 7 met de motor. De man van Carla (Jaap) was met de auto. Zo kon er een grote koelbox met eten, en een groot kooktoestel mee. De 7 motorrijders zijn allemaal lid geworden van MTC Holland. Jaap is bezig met motorrijlessen, dus het is nog even wachten op nummer 8 ;-)

In ons Picasa webalbum vind je een verzameling foto's van het weekend. https://picasaweb.google.com/110848269279143868971/2012MTCArdennenweekeind

Op facebook vind je ook nog wat reacties en een kort filmpje. https://www.facebook.com/events/344734392256978/