Najaarsweekend 2023

Datum:
22 tm 24 september 2023

Locatie: 
Minicamping de Loenense brug. Nabij het dorpje Klarenbeek.
Klarenbeekseweg 12b, 7381 AA Klarenbeek

Link naar de site van de Camping

Organisatie:
Ledeninitiatief, georganiseerd door Mirjam van Someren

Beschrijving:
Kampeerweekend.

Toegankelijk voor:
Leden en introducés. 

Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Voor een introducé is een bijdrage in de organisatiekosten van €. 15 per persoon van toepassing. Dit naast de verdere kosten voor het evenement. Zie verderop.  Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar. Dus je kan ook meteen lid worden voor € 15,00. Dan vervalt de introducé bijdrage.

Kosten: 

Deze keer moet iedereen zelf de kampeerkosten betalen. Wat neerkomt op:

Aanmelden bij de camping:


Toerrit.
Er is een toerrit gemaakt door Theo. Dit is de toerrit van 2022, het Voorjaarsweekend, die wat omgesleuteld is. Waardoor deze start en eindigt op de Loenese Brug.
In de troerrit zijn opgenomen redelijk aan het eind, de AH in Eerbeek en de Gallery te Brummen.

De totale lengte is grofweg 146-147 km.  In het bestand zijn diverse extra waypoints opgenomen voor onderstaande suggesties (dus op de gallery na geen onderdeel van de toerrit), voor de mensen die iets anders willen.

Verder zijn er 3 versies van de toerrit gemaakt en opgenomen in het bestand.

De opsplitsing in deel 1 en deel 2 is gedaan omdat sommige typen en merken GPS-en maar maximaal 50 waypoints aan kunnen per route.

Hier kun je de route downloaden met bovenstaande  bestanden.

Let op!
De route is niet nagereden. Dus het kan zijn dat wegwerkzaamheden, dorpsfeesten en andere verstorende factoren kiunnen voorkomen onderweg.

 Alternatieven zijn o.a.:


Bijzonderheden:
Wil je niet kamperen, maar toch komen, dan is het mogelijk om op de camping een andere accomodatie te kiezen. Zie hiervoor de website van de camping. Reserveren moet je wel zelf regelen.

Kort verslag van het evenement
Camping  De Loenense Brug. Klarenbeek. Ledeninitiatief van Mirjam van Someren. Voor alle gegevens zie links in het menu onder evenementen. Ondanks het mindere weer (veel regen)  bij elkaar over de drie dagen grofweg een 20 deelnemers. Mirjam. Bedankt voor de leuke llocatie.  Tijdens de toerrit was het mogelijk The Gallery in Brummen te bezoeken. Een aantal toerders hebben dat ook gedaan.  Het fotoalbum staat on-line. Zie het fotoalbum.

Plattegrond Camping de Loense Brug