Najaarsweekend 2022

Datum:
23 tm 25 september 2022

Beschrijving:
Kampeer weekend. Op een Camping aan de rand van Alkmaar. Met toertocht en voor de wandelaars de mogelijkheid zelf een stadswandeling door Alkmaar te maken.

Organisatie:
Ledeninitiatief, georganiseerd door Ton Bier, Coen van Rhoon, Carla en Nico Muurlink.

Voor:
Leden en introducés.

Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.

Kosten:

  • Voor clubleden, die met motor en tent zijn, worden de kampeerkosten door de club betaald. Op de camping zijn hiervoor een aantal plaatsen gereserveerd voor de tentjes en motoren.

  • Aan introducés wordt een vergoeding gevraagd, welke gelijk ligt aan het lidmaatschapsgeld voor één jaar. Dus €. 15,=

  • Ben je met ander vervoer en-of kampeermiddel, dat ben je ook welkom, maar betaal je dan zelf je verblijfskosten op de camping.

  • Op zaterdag een barbecue. De barbecue zal voor de clubleden en introducés deze keer door de club betaald worden.
    Het is vanaf 22 september 2022 niet meer mogelijk je aan te melden voor de BBQ. Dit vanwege het op tijd kunnen bestellen van de benodigheden.
    .

Toerrit.
Er is door Nico, Carla (en Coen?) een toerrit uitgezet in de kop van Noord Holland. Echter met wat ommetjes om bezienswaardigheden te bezoeken aan de kust en in Alkmaar. In Alkmaar was het wat ingewikkeld (ook in de route) vanwege het eenrichting verkeer.
In het .gpx file zitten

  • De route

  • De track van de route

  • Waypoint van de camping.

  • Waypoint van een Albert Heijn (op ongeveer 2 km van de camping)

De gpx file is HIER! te downloaden

Lokatie:

Camping Alkmaar. Link naar de site van Camping Alkmaar

Bijzonderheden:
Wil je niet kamperen, maar toch komen, dan is het mogelijk om op de camping een hutje te huren. De mensen die dit willen moeten dit zelf regelen en betalen. Let op! Het aantal hutjes is beperkt. Dus wees er snel bij.