Jubileumweekend 50 jaar MTC Holland

Datum

Beschrijving

Type

Toegankelijk voor

Kosten

Locatie

Bijzonderheden

Foto's

Van 1 tot en met 3 september 2017

MTC Holland bestaat 50 jaar. Dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We gaan dat vieren met een combinatie van het bekende concept (motorrijden, kamperen, BBQ-en) en een aantal aanvullingen die het allemaal nog wat feestelijker maken. De leden worden/zijn daarover via de nieuwsbrief geïnformeerd.

Op zaterdag is er een BBQ. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Voorwaarde is wel dat je je vooraf aanmeldt. Aanmelden kan tot 22 augustus. Dan gaan de bestellingen de deur uit. Daarna ben je te laat en moet je je eigen eten en drinken verzorgen.

Er worden twee routes uitgezet. Voor de algemene route kun je het GPS-bestand onderaan deze pagina selecteren en downloaded. Er komt ook nog een allroad rit. Daarvoor komt geen GPS-bestand, maar Vincent zal de route voorrijden.

Ledeninitiatief, georganiseerd door de jubileumcommissie bestaande uit Renzo, Ingamar en Nico.

Leden. Introducés zijn welkom op uitnodiging. Ben je bijvoorbeeld oud lid en zou je ook graag deelnemen, neem dan contact op.

Deelnemers die nog geen lid zijn, betalen €15,- en zijn dan tevens de rest van het jaar lid.

De kosten voor de feestavond en de extra's worden uit het club-budget betaald. De kosten voor het eten op vrijdag, ontbijt en lunches en de kampeerkosten zijn voor eigen rekening.

Camping Het Bosland, Meeneweg 29, 7021 HP in Zelhem.

Website: www.hetbosland.nl/

Vooraf aanmelden is noodzakelijk via dit formulier

De foto's zijn te bekijken op de foto pagina