Zomerweekend Kautenbach 2016

Datum

Beschrijving

Type

Toegankelijk voor

Kosten

Locatie

Bijzonderheden

Foto's

Van 10 tot en met 12 juni 2016

Terug van weggeweest: Kautenbach. Het is al weer 5 jaar geleden dat we daar voor het laatst waren. Een mooie camping met prima voorzieningen en een prachtige omgeving. Wie gaat er mee?

BBQ-pakketAlle leden hebben op 21 mei een e-mail ontvangen met de vraag of ze een BBQ-pakket willen bestellen. Dat kon tot 31 mei. Je betaling moest dan ook binnen zijn. Heb je niet besteld maar wil je wel barbecuen? Dat kan. Doe zelf je boodschappen en leg je spulletjes gewoon er bij op de barbecue. Rondrit? Onderaan deze pagina.

Ledeninitiatief, georganiseerd door Frans en Kathinka

Leden en introducés.

Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.

Iedereen wordt verzocht om bij aankomst zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.

Camping Kautenbach, An der Weierbaach, L-9663 Kautenbach, Luxemburg, Telefoon: (00 352) 95 03 03

Een toerrit (Garmin) beschikbaar. Is de gemoderniseerde versie van 2008 (laatste kaartmateriaal e.d. gebruikt, er op gecorrigeerd, herberekend etc.). Toerrit is 160km ongeveer en gaat o.a. door het mooie "Klein Zwitserland" Wat niet te voorzien is op afstand zijn wegopbrekingen, omleidingen e.d. Dus daar loop je een risico. Downloaden onderaan deze pagina.

Voor de mensen die nog even tijdens de rit inkopen willen doen. De tocht gaat door de buitenwijken van Ettelbrück. Daar is met een kleine afwijking op de route vast iets te vinden aan winkels, supermarkt e.d.

Voor een impressie de foto's van van 2011 in Kautenbach.

NB: op je telefoon of tablet werkt de diashow wellicht niet. Ga dan naar Google Photo's.