Zomerweekend met trialrijden

Datum

Beschrijving

Type

Toegankelijk voor

Kosten

Camping

Locatie

Foto's

Van 19 tot en met 21 augustus 2016

Wat een luxe: een 2e kampeerweekenden deze zomer. Het wordt een regulier kampeerweekend echter met de mogelijkheid om je in te schrijven op een halve dag trialrijden. Iedereen kan meedoen, zelfs als je geen motorrijbewijs hebt. locatie: Enschedewebsite: www.zelftrailrijden.nl kosten: ca € 75,-. Daarvoor krijg je een leenmotor, gebruik van het circuit, uitleg, frisdrank en snacks

rondrit: er wordt ook nog een rondrit uitgezet voor de diegenen die gewoon met eigen motor een rit door de regio willen rijden.

De rondrit is beschikbaar in het Garmin-bestand dat onderaan deze pagina kunt downloaden.

Ledeninitiatief, georganiseerd door Thymen en Nico

Leden en introducés.

Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.

Iedereen wordt verzocht om bij aankomst op de camping zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.

Voor het trialrijden graag uiterlijk aanmelden bij Thymen. Het mailadres is in de nieuwsbrief toegestuurd. Je kunt je ook aanmelden via het contactformulier.

Let op dat je het deelnameformulier ingevuld meeneemt, met een afdruk van je legitimatiebewijs en de 75 euro contant. Zie de info die je van Thymen hebt gekregen.

Camping ‘de Witte Berg’

Wittebergweg 9

7637PM Ootmarsum

0541-291605

www.dewitteberg.nl

De foto's van het Twente/zomer/trial weekend staan on-line in het webalbum van de club. Zie ons "Fotoalbum"

Het album is nog niet compleet en bevat momenteel alleen foto's van de zaterdag op de camping

Trial rijden? Doe mee. Aan de foto's van andere deelnemers te zien, is het leuk!