Nieuwsberichten‎ > ‎

12 juni 2021. MTCH Rondom Delft toertocht

Geplaatst 17 mei 2021 05:02 door Flying Dutchman   [ 9 jun. 2021 07:15 bijgewerkt ]
Eerder al o.a. in de WhatsApp groep gecommuniceerd en ontstaan uit de succesvolle toerrit van 17 april 2021 is er een vervolg hierop.
Het is een toerrit rondom Delft in het westen van Zuid Holland. De rit is 120 km.
de start is vanaf de P-plaats van de Mc Donalds bij de afslag Delft Noord. Zie kaartje onder aan dit bericht.

We verzamelen bij de McDonalds tussen 09:30-10:00 uur. Daarna starten we de rit. Graag wel in kleine groepjes (per 3 of 4). Laten we er geen lange optocht van maken.  Dat is voor de deelnemers hinderlijk bij verkeerslichten, plaspauzes, tankstops e.d. 

De rit is opgesplitst in 2 delen:

 • Deel 1 pakt het gebied ten noorden van Delft en eindigt op een horeca aangelegenheid voor een tussenstop-bak koffie e.d. Het Schielicht. Zie Het Schielicht | Landschapsfonds Hof van Delfland.
  Deze route bevat enkele wegomleggingen. Echter als je die gewoon volgt is er geen probleem en blijf je op de route rijden.
  Verder gaat de route door Delfshaven. Dat is opletten met smalle straatjes en eenrichtingverkeer.

 • Deel 2 pakt een deel van het Westland. Daar moet wel even een stukje brede provinciale weg en een klein stukje A4 voor gedaan worden als verbindingsroute.
  Vlak na de start van deel 2 kom je langs de Macro in Delft. Daar is het goedkoper tanken dan gemiddeld bij andere tankstations. Het kan er echter wel druk zijn.
  Op ruim 2/3 van de route wordt je via de GPS een doodlopende straat ingestuurd. Dit is correct!!. De straat is namelijk niet doodlopend voor motoren. Alleen voor auto's. Let wel op de paaltjes.
  We eindigen dan weer bij het startpunt. De McDonalds
De route is onderaan dit bericht te downloaden.


McDonald's Delft Noord


ċ
Geselecteerde gegevens van 2021 MTC West NL rit.gpx
(328k)
Flying Dutchman,
17 mei 2021 05:26
Comments