Evenementen‎ > ‎2022‎ > ‎

Pinksterweekend 2022

 Datum 3-6 juni 2022
 Beschrijving John en Marlies organiseren het Pinksterweekeind. Dit jaar in La Pinede Consdorf, een wandelparadijs. Theo verzorgd de toerrit. 
 Type Ledeninitiatief, georganiseerd door John, Marlies, Theo
 Toegankelijk voor Leden en introducés. 
Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.
 Toerrit:     De toerrit is uitgezet door Theo Verkerk. Deze is 2x nagereden. In de zomer van 2019 en in de zomer van 2020.  Het kan altijd zijn dat er wegomleggingen en-of opbrekingen zijn. Gezien de afstand Delft-Consdorf is het niet mogelijk deze nog bijvoorbeeld kort vooraf aan het evenement nog een keer na te rijden of te controleren.
Vrij ver naar het einde van de rit is voor de liefhebbers een tussenstop opgenomen bij Camping Drei Spätzen.
De rit zelf is ongeveer 160km.
De download van de rit is onderaan deze pagina te vinden
Andere Tip.
Als je GPS aangeeft dat je bij het starten van de rit al op het eindpunt bent, is dat feitelijk correct. Start en eindpunt van de rit zijn hetzelfde.
Om dit op te lossen. Rij eerst de camping af en ga op de hoofdstraat (voorrangsweg dacht ik) naar rechts. Net buiten het dorp is een Parkeerplaats. Zet daar je route pas aan. Dan komt het bijna altijd goed.
 Kosten Iedereen wordt verzocht om bij aankomst zelf in te schrijven en zelf de kosten van de overnachting af te rekenen met de camping.
 Locatie https://www.camping.lu/nl/campings/la-pinede-consdorf

Camping Officiel La Pinède Asbl


 Bijzonderheden Geen bijzonderheden.  
 Foto'sWe zijn al een hele tijd niet meer op deze camping geweest. Er is momenteel geen fotoalbum van de club beschikbaar.

Diverse recente foto's (2020 en 2019) van de camping en haar omgeving zijn te vinden op:
Website Flying Dutchman – Website Flying Dutchman (amateurpixxx.nl)

ċ
MTCH PW 2021 rit 160km.gpx
(282k)
Flying Dutchman,
21 apr. 2021 00:36