Evenementen‎ > ‎2021‎ > ‎

Voorjaarsweekend 2021

Corona
 • Kamperen tijdens de huidige Corona maatregelen is toegestaan.
 • Op de camping zijn alle lokaal geldende Corona maatregelen van toepassing. Check dit zelf ook bij aankomst op de camping.
 • De ledenvergadering wordt in de open lucht gehouden (mogelijk onder een afdak). Ook tijdens de ledenvergadering wordt iedereen gevraagd de 1,5 meter afstand te respecteren.
 • Mogelijk andere nuttige informatieve link is die van de ANWB over campings en Corona. 
 • Zie: ANWB Campings en Corona maatregelen
Datum 9-11 april 2021
 Beschrijving
Nadat we vorig jaar een positieve ervaring hebben gehad met deze camping, hebben we op de ALV van 2020 besloten om wederom deze camping te bezoeken voor de ALV en voorjaarsweekend van 2021

De ledenvergadering vind echter geen doorgang. Deze wordt uitgesteld tot het binnen de Corona regelgeving weer mag om evenementen van een bepaalde omvang te organiseren

Verder is er een stuk eigen verantwoordelijkheid van een ieder die hier naar toe komt om de maatregelen en regels betreffende de Corona problematiek na te leven.

Je moet zelf voor je eten e.d. zorgen. Mogelijk kunnen we net als vorig jaar, met z'n allen op zaterdag barbecueën

Let op: De club betaalt in één keer contant aan de camping, dit betekent dat iedereen de penningmeester contant en gepast betaalt.  
  
 Type Het kampeerweekeind is door het bestuur georganiseerd.
 Toegankelijk voor Leden en introducés. 
Introducés zijn van harte welkom om een keer deel te nemen. Vind je het gezellig en wil je vaker komen? Wordt dan lid. Dat kan ook tijdens het evenement. Het lidmaatschap kost slechts € 15,00 per jaar.
 Kosten Inschrijven is niet nodig. Er is een deel van het kampeerveld voor ons beschikbaar. De kosten voor overnachtingen zijn voor eigen rekening en dienen contant aan de penningmeester voldaan te worden. 
 Locatiewww.ervesnieder.nl (Possenweg 13, Mander)

Possenweg 13 Mander


 Bijzonderheden Alleen contant betalen mogelijk. Toerrit
 •  Er is een toerrit beschikbaar. Dit is een "geleende" rit, die bewerkt is in basecamp, zodat deze start en eindigt bij Erve Snieders. Omdat start en eindpunt gelijk zijn, is een GPS vaak in de war en denkt dat je al weer op het eindpunt bent.
  Ga vanaf de camping op de asfalt weg eerst linksaf. Zet dan na ongeveer 100 meter de route aan. Dan gaat het bijna altijd goed.
 • Verder bevatte de originele route ruim1400 waypoints. Dat is een beetje veel voor de gemiddelde GPS. Ik heb deze weten terug te brengen naar een acceptabele hoeveelheid zonder de route geweld aan te doen.
 • De route is gezien de afstand vanaf hier (Delft) niet nagereden of getest in de praktijk. Dus een en ander is op eigen risico.
 • De route is niet te lang gemaakt om iedereen de gelegenheid te geven op zaterdag op tijd terug te zijn voor de ledenvergadering
 • Je kunt de route en de track onderaan deze pagina downloaden
  
 Foto'sVoor een impressie de foto's van van vorig jaar.
Zie:
2020 ALV en kampeerweekend:
  

ċ
2021 Toertocht MTC Erve Snieders 136km.gpx
(275k)
Flying Dutchman,
3 mrt. 2021 01:37
ċ
Track 2021 Toertocht MTC Erve Snieders 136km.gpx
(98k)
Flying Dutchman,
3 mrt. 2021 01:37